Завдяки наявності марганцю, вживання горіха пекан сприяє підвищенню захисних сил організму, покращує опірність різним інфекціям та вірусам. – Очищувальні властивості. Пекан, будучи чудовим постачальником клітковини, нормалізує травлення, сприяє очищенню шлунка та кишечника.
Чим корисний пекан для жінок?
Горіх пекан у раціоні жінок. Велика кількість антиоксидантів у поєднанні з амінокислотами, вітамінами A та E покращують колір обличчя, запобігають появі зморшок, омолоджують шкіру та сприяють росту волосся..
Як правильно їсти горіх?
Пекан, як і багато горіхів, універсальний – його можна їсти сирим або прожаривши в духовці до появи характерного аромату. Дрібнорублені горішки можна додати в салат для надання йому пікантного смаку. А начинка для смаженої курочки стане хрумкою та ніжною, якщо до неї додати чашку рубаних горіхів.