Чим корисна риба червона

У червоний рибі міститься добова норма вітаміну D, і половина добової норми B12, а також калій та фосфор, які уповільнюють процеси старіння та зміцнюють кістки. Завдяки омега-3 жирам, Червона риба знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Навіщо потрібно їсти червону рибу?

У ній є такі елементи, як фосфор, залізо, кальцій. А також магній, цинк, калій, селен та інші. Кількість амінокислот також є значною – треонін, триптофан, лізин, аргінін та інші. Вони потрібні для нормального зростання, розвитку та здоров'я організму.

Як часто потрібно їсти червону рибу?

Червона риба – унікальний продукт, який рекомендується їсти абсолютно всім: жінкам, чоловікам, дітям (старше 3 років) та людям похилого віку. Щоб отримати максимальну користь, фахівці радять вживати її регулярно; 2-3 рази на тиждень.