Чим краще коптити при гарячому копченні

Оптимальний прилад для гарячого копчення м'яса та інших продуктів. фабрична коптильня.22 Грудня. 2017 р.

Що краще коптити в коптильні гарячого копчення?

Коптять практично будь-яке м'ясо та частини туші: свинину, баранину, яловичину. Підійдуть окіст, лопатка, реберця. Перед копченням м'ясо маринують: натирають сіллю та спеціями. Підготовлене м'ясо залишають у холодному місці не менше ніж на 4-5 годин.

Яка тріска краще для гарячого копчення?

Найкраща тріска для гарячого копчення риби суміш клена та вільхи. Іноді для аромату суміш додають також тріску плодових дерев. Відмінно підійде тріска вишні чи яблуні. Вибір обумовлений приємним ароматом, що надає продукту фруктової деревини.