Що краще їсти з м'ясом для перетравлення

Тварини білки не дружать із крохмалями М'ясо, курка, риба, сир, яйця краще вживати окремо від картоплі, макаронів, тіста, рису, гречки та інших круп. Це найголовніше правило, застосування якого на практиці кардинально змінює травлення на краще, допомагає забути про сонливість і тяжкість після їжі.18 лист. 2015 р.

Що допомагає перетравленню м'яса?

В свою чергу, у кишечнику є свої ферменти, готові до подальшого перетравлення м'яса: трипсин, еропсин, хімотрипсин, стеапсин. Ці ферменти швидко закінчують роботу, розпочату в шлунку.

Які продукти поєднуються з м'ясом?

Для легкого засвоєння їжі жирне м'ясо їдять із сирими овочами та зеленню, нежирне – з термічно обробленими овочами або салатом зі сметаною/олією. Можна подати і нейтральні продукти: зелень, овочі, сири, горіхи, кисле молоко – вони поєднуються з будь-якою їжею. Повноцінне меню повинно включати крупи та овочі.