Як правильно пити з келиха вино

Келих з білим вином тримають за ніжку, з червоним — за келих, ніби зігріваючи в руці. Від тепла тіла з кожною хвилиною запах якісного вина повинен ледь уловимо змінюватись. Біле вино прийнято пити трохи охолодженим (10-12 ° C), але не крижаним. Взагалі, запам'ятайте: що міцніше вино, то вище має бути температура.4 дек. 2010р.

Як правильно пити вино з етикету?

Вино наливається в келих тільки тоді, коли той порожній. Доливати вино в келих з недопитим вином — не зовсім правильно, оскільки гість може побачити примус до випивки. Обов'язково завжди наповнюють келих гостя, який тимчасово вийшов із-за столу, якщо й усім іншим наливали вино.

Як правильно пити вино тримати келих?

Загалом, головне правило, як тримати келих з вином. тримати його за ніжку. Якщо мова про червоне вино, тримаємо майже біля самого дна. У випадку з білим вином ємність потрібно брати за середину ніжки.