Як зробити пряники як у магазині

Що ж входить до складу пряників?

склад продукту: борошно пшеничне в/с, цукор, вода, олія, сіль харчова, какао – порошок, прянощі – кориця, кардамон, гвоздика, мускатний горіх; ванілін; регулятор кислотності-лимонна кислота; розпушувач – натрій двовуглекислий; яєчний білок, харчові барвники.

Як зробити так, щоб пряники були м'які?

Надійний спосіб розм'якшити пряники – на піднос викласти нарізаний тонкими шматочками білий хліб, а зверху, просто на хліб, покласти пряники. Потім прибрати весь піднос у поліетиленовий пакет або обернути його харчовою плівкою. Залишити на 2-4 години, залежно від того, наскільки тверді пряники та якого вони розміру.