З чого роблять турецький чай

У Туреччині асортименти порошкового чаю представлений декількома сортами. Сюди відносять гранатовий, яблучний, імбирний, евкаліптовий та м'ятний. Важливо запам'ятати, що справжній порошковий напій виходить шляхом подрібнення натуральних компонентів (наприклад, кісточки гранату).3 черв. 2020р.

Що турки додають у чай?

Турецький чай зазвичай заварюється за допомогою спеціального подвійного заварного чайника (Тур. çaydanlık). Вода доводиться до кипіння у великому нижньому чайнику.Похожі

У чому особливість турецького чаю?

Напій має насичений чорний колір. На смак досить гіркий. Бажаючі (в основному іноземці) можуть додати в одержаний чай окріп і знизити міцність, але турки п'ють нерозбавлений. Для чаювання використовують прозорі скляні тюльпаноподібні стаканчики.